fbpx
Find Property:

I HAVE ALL THE

ANSWERS YOU NEED.

Ik wil graag een appartement huren, wat moet ik doen?
Om een van mijn uitnodigende luxenestjes te huren, maak je een account aan op mijn website. Ik houd je dan op de hoogte over de ontwikkeling van mijn bouwproces zodat je, als ik klaar ben, een van de eersten bent die het weet! De inschrijving voor de appartementen start op 30 juli 2018. Je kunt je inschrijven via je eigen accountomgeving. Tijdens je inschrijving kun je aangeven welke 3 tot 10 woningen je voorkeur hebben. Nadat je je hebt ingeschreven bekijk ik je inschrijving en je woningvoorkeuren. Ik houd je per e-mail op de hoogte of er een appartement aan je wordt toegewezen.

Kost de makelaarsbemiddeling en het inschrijven geld?
Nee, natuurlijk niet! Ik vind het fijn dat je interesse in me toont en zal je behandelen als mijn koninklijke gast. Het enige dat ik van je vraag is dat je de eerste maand huur en de waarborgsom vast overmaakt via internetbankieren nadat je de huurovereenkomst hebt getekend.

Kan ik huurtoeslag ontvangen?
Het spijt me, mijn appartementen worden verhuurd in de vrije sector. Daardoor is het niet mogelijk om huurtoeslag te ontvangen.

Kan ik vast komen kijken?
Ah, ik heb je belangstelling? Dat doet me goed!

Ik zou het heerlijk vinden als je me komt bezoeken, maar ik ben nog niet helemaal klaar om je te ontvangen. Alles moet perfect zijn voor je komst. Zodra ik klaar ben voor bezichtigingen, laat ik het je weten in een van mijn persoonlijke nieuwsbrieven.

Hoeveel moet ik verdienen om bij jou te mogen wonen?
Om een van mijn appartementen te huren, moet ik zeker weten dat je het kunt betalen. Daarom heb ik een aantal richtlijnen voor je opgesteld:

Ben je in dienst bij een werkgever?
Alleen huren: Een gemiddeld bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) van minimaal 3,5 keer de kale maandhuur.

Samen huren: Een gezamenlijk gemiddeld bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) van minimaal 3,5 keer de kale maandhuur. Met als ondergrens 1,5 keer de kale maandhuur.

Hier, ik laat het je zien: Als je alleen wilt huren en de huur bedraagt €1.400,- per maand, dan zou het bruto maandelijkse inkomen minimaal €4.900,- moeten zijn. Als je samen wilt huren dan zou het gezamenlijke bruto maandelijkse inkomen minimaal € 4.900,- moeten zijn, en degene met het laagste salaris heeft een minimaal bruto maandelijks inkomen van € 2.100,-. Simpel, toch?

Heb je een eigen zaak?
Voor zelfstandigen gelden dezelfde richtlijnen als voor niet-zelfstandigen. Het bruto jaarlijks inkomen is het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet min bedrijfslasten) uit de zaak.

Ben je gepensioneerd?
Ah, het goede leven! Ben je klaar om te genieten in mijn luxe vertrekken? Voor gepensioneerde bewoners gelden dezelfde inkomenseisen als voor inschrijvingen van mensen die in loondienst zijn. Ik ben ervan op de hoogte dat je zo’n 30% minder belasting over je inkomen betaalt, dus ik kom je graag tegemoet: jouw jaarlijkse inkomen zal 100% x 130 zijn. Het bedrag na deze berekening is leidend voor de inkomenstoets.

Heb je geld gespaard?
Wat fijn! Ik houd van eigen geld. Als je spaargeld hebt, dan wordt 10% hiervan bovenop je jaarlijks bruto-inkomen gerekend.

Ik ben student, kan ik een appartement huren?
Nee, je kan jezelf alleen het genot van mijn appartementen toestaan als je voldoende inkomen hebt voor de inkomenstoets. Daarvoor mogen maximaal twee inkomens gerekend worden.

Mag ik een appartement delen met een vriend of collega?
Jullie gaan het samen gezellig maken, hm? Ik zie het al helemaal voor me… Wacht, sorry, zo bedoelde ik het niet. Maar ja, natuurlijk mag je samen in mijn woningen trekken. Zolang je zeker weet dat je de inkomensrichtlijnen haalt, vind ik het alleen maar gezellig.

Hoe worden de appartementen toegewezen?
De toewijzing van mijn appartementen is afhankelijk van de inkomenstoets, de beschikbaarheid, volledigheid van jouw dossier, jouw voorkeur en het aantal gegadigden voor hetzelfde appartement. Ik stel je per e-mail op de hoogte of er een appartement aan je wordt toegewezen. Wordt er geen woning aan je toegewezen en voldoe je wel aan de voorwaarden? Dan kom je automatisch op mijn reservelijst.

Wat worden de huurprijzen?
De huurprijzen zijn inmiddels vastgesteld. De woningen worden volledig gestoffeerd opgeleverd met een luxe afwerking en uitsluitend hoogwaardige materialen. Met een eigen account wordt je per e-mail op de hoogte gehouden van de vastgestelde huurprijzen.

Betaal ik ook servicekosten naast de huurprijs?
Ik ben een natuurlijke schoonheid, maar heb wel af en toe een schoonheidsbehandeling nodig. De servicekosten zullen zo’n €75,- per maand zijn. Daarvan laat ik mijn gezamenlijke ruimtes onderhouden, waaronder mijn tuin, het inzamelen van huisvuil en het onderhoud van de lift. Daarnaast betaal je maandelijks lasten voor gas, water en licht. Je hebt de vrijheid om zelf een contract af te sluiten met de aanbieders, zodat deze perfect bij jou past.

Hoe zit het met parkeerplekken?
Er is één parkeerplek beschikbaar per appartement. De prijs is niet inbegrepen in de huur, maar voor €100,- per maand is hij van jou.

Hoe lang moet ik blijven?
De minimale periode dat je van mijn gezelschap kunt genieten is een jaar. Als dat jaar voorbij is, weet ik zeker dat je niet weg wilt. Mocht je toch op zoek gaan naar een nieuw stukje hemel op aarde, dan gaat het als volgt: stuur me ten minste een kalendermaand van tevoren een brief waarin je onze huurovereenkomst opzegt en je kunt gaan.

Wanneer kan ik verhuizen?
Schoonheid kan je niet haasten, maar ik verwacht klaar te zijn voor je komst in december 2018. Als die datum dichterbij komt, zal ik meer weten over de precieze opleverdatum. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrieven en ik houd je persoonlijk op de hoogte.

Kan ik mijn eigen badkamer en keuken kiezen?
Nee, de woonruimtes zijn al helemaal klaar voor je, inclusief een luxe badkamer en keuken. Maar maak je geen zorgen: ik heb een uitstekende smaak en ook al ben ik vernoemd naar een Romeinse godin, ik ben erg modern vanbinnen! Ik zal niets dan het allerbeste voor je kiezen.

Wat is de afwerking op de muren en plafonds?
Ik zei het al, alleen het beste voor mijn gasten! De muren en plafonds worden gehuld in lichte tinten. Ik zie mooi geschilderde wanden, luxe tegels in de badkamer en het toilet. Kom, voel de textuur! Trakteer je zintuigen. Ik wacht op je.

Is er verlichting?
Mijn woningen hebben allemaal fantastische luxe en energiezuinige ledverlichting ingebouwd. Stemt dat je tevreden? Natuurlijk kan je altijd een beetje van jouw persoonlijke stijl toevoegen met extra verlichting, maar het is niet nodig.

“Ik ben licht. Ik ben uitnodigend.”

Is er aparte bergruimte?
Al mijn appartementen hebben hun eigen opbergruimte in mijn kelders. Sommige van mijn woonruimtes hebben zelfs een eigen opbergruimte in huis!

“Laat je adres bij me achter. Ik ben bijna klaar voor je komst.”

Alle informatie op deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan Bridges Real Estate de juistheid of volledigheid van de inhoud niet garanderen. Bridges Real Estate aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onnauwkeurigheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie.

 

CONTACT

Heb je vragen? Check dan eerst even de meest gestelde vragen die hierboven staan of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag er niet tussen? Bel naar 030 – 204 50 14 of mail je vraag via huren@bridgesre.nl.